SOULNESS
FORFATTER
Inger E. Jeppsson

Visdomsord der inspirerer mig

“Skildpadder har alt hvad en forfatter har brug for:
De hårde skjold til at modstå kritik med, samt et blødt og følsomt indre. De er nødt til at stikke hovedet ud, hvis de vil fremad, og de besidder den langsomme og stabile tålmodighed, der skal til for at blive ved med møjsommeligt at arbejde sig fremad dag for dag.”
Martha BeckiFinddinegenNordstjerne

“Jeg lærte, at mod ikke er fraværet af frygt, men sejren over den!” Nelson Mandela

“Vi kan ikke leve livets eftermiddag i overensstemmelse med programmet for livets morgen – for det, der var stort om morgenen vil være småt om aftenen, og det der om morgenen var sandt vil om aftenen være blevet en løgn.”
C.G. Jung

“Følg din lykke. Lad de ting der giver dig glæde, lede dig.”
Joseph Campbell

“Hver gang du ikke følger din indre stemme, vil du føle et tab af energi, af kraft, en fornemmelse af spirituel tristhed.”
Shakti Gaiwan

“Den der begår en fejl og ikke retter den, begår endnu en.”
Kinesisk ordsprog

“Bag universets håndgribelige love og forklarlige fænomener er der stadigvæk noget, vi ikke kan forklare eller begribe. Min religion er at tilbede den kraft, der ligger i det, der overgår vores fatteevne.”
Albert Einstein

“Formålet med vores familiedynamikker er at hæve os op over omstændighederne og realisere os selv.”
James Van Praagh

“Jeg vil aldrig mere gøre noget for nogen, som jeg ikke føler helt inde fra hjertet. Jeg vil ikke gå til et møde, foretage en telefonopringning, skrive et brev, sponsorere eller deltage i nogen aktivitet, hvor hver en fiber i min krop ikke siger rungende ja. Jeg vil handle i den hensigt at være tro mod mig selv.”
Oprah Winfrey i: Hvad jeg ved med sikkerhed.

“Vær tro mod dig selv. Vi har hver især vores egen spirituelle vej – vores plan – så ingen religion og intet trossystem kan fungere for større mængder af os. Vi har vores frihed til at vælge efter vores eget hoved, alt efter hvad der vinder genklang i vores sjæl.”
James Van Praagh

“Den rolle, du har besluttet at spille i livet, er altafgørende. Lad aldrig nogen fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv. Når du opgiver det, der er enestående ved dig, for at gøre en anden glad, gør du ikke kun dig selv, men også universet en bjørnetjeneste.”
James Van Praagh

“Den bedste dag i dit liv er den, hvor du beslutter dig for, at dit liv er dit eget. Ingen undskyldninger eller udflugter. Ingen at skyde skylden på. Gaven er din – det er en fantastisk rejse – og du alene er ansvarlig for kvaliteten af den. Det er den dag, dit liv for alvor begynder.”
Bob Moawad

“Dem, der ikke kan klare din ærlighed, fortjener ikke dit venskab.”
Bruno Würtenberger

“Når vi lærer at vælge os selv til, vil vi også kunne vælge verden til på en langt mere kærlig og konstruktiv måde.”
Iben Dam

“Et menneskes sande værdi skal ses i dets evne til at frigøre sig fra sig selv.”
Albert Einstein

“Giv slip på de mennesker, der ikke er klar til at elske dig! Dette er det sværeste, du skal gøre i dit liv, og det vil også være det vigtigste: Stop med at give din kærlighed til dem, der ikke er klar til at elske dig.”
Anthony Hopkins

“At vælge og acceptere at gøre ting, der tager udgangspunkt i mine egne behov, er en grundpille i min livstilfredshed.”
Finn Nørbygaard.

“Jo mere tro du har på, at du træffer de rigtige valg, jo mere vil du opnå.”
Pernille Aalund

“I dag vil det blive givet dig at føle den fred tilgivelse tilbyder, og den glæde som tilbydes dig når sløret løftes.”
Et kursus i mirakler

“Den, som føler sig kaldet til at gøre en forskel i verden, er en lysarbejder. Den, som vælger at følge sit kald, er en lyskriger.”
Kyle Gray

“At være lyskriger er et kald. Det er næsten som at blive hvervet, men ikke for at lære en ny færdighed eller gennemføre en uddannelse, men blot for at blive den, du virkelig er.”
Kyle Gray

“Lad være med at kanalisere din energi ind i nogen eller noget, der ikke påskønner din indsats eller værdsætter den det mindste.”
Kyle Gray

“At følge sit eget hjerte er den bedste måde at hjælpe  andre på.”
Per Henrik Gullfoss

 

SOULNESS
Forfatter
Inger E. Jeppsson

E-mail: inger@soulness.dkCopyright © 2019 Soulness.dk