SOULNESS
FORFATTER
Inger E. Jeppsson

Om mig

Jeg er født i Randers i 1950 som den yngste i en større søskendeflok.
Mit barndomshjem var stærk religiøst. Biblen var altid i centrum, og selv om mine forældre var velmenende og ønskede deres børn alt det bedste, var den aldrig til diskussion.
Fagligt er jeg uddannet som Teknisk assistent og arbejdede i mange år med projektering.
Da jeg var først i tyverne, giftede jeg mig og fik to børn, som jeg valgte at blive alene med, da de var ret små.
Efter ti år som enlig mor, med skiftende kærester, giftede jeg mig med en kollega, som jeg længe havde haft et godt øje til.
Da min mand startede som selvstændig erhvervsdrivende, sagde jeg mit job op for at blive medhjælpende hustru og for at hellige mig familien samt bruge tid på selvudviklingskurser.
Sideløbende havde jeg i en kort årrække et konsulentfirma, hvor jeg underviste overvægtige i vægttab og arbejdede med at få ledige i job.
I den periode konsulterede jeg adskillige clairvoyante, tarotlæggere, håndlæsere, astrologer etc.
På et tidspunkt, sagde en af dem til mig, at jeg skulle skrive en bog. En besked der kom helt bag på mig, der fandt det svært at skrive noget så enkelt som et fødselsdagskort.
I de følgende år gentog flere forskellige den samme besked, her i blandt en hindupræst i Indien og gradvist begyndte jeg at overveje, hvordan jeg skulle bære mig ad.
Med bævende hjerte formulerede jeg brudstykker af det, der formentlig bliver til min anden bog. Og selv om jeg følte mig skræmt, havde kvalme og var sikker på, at jeg ikke kunne skrive noget, som andre havde lyst til at læse, fortsatte jeg kampen.
Efter 10 år med en stribe afslag fra diverse forlag gav jeg mig i kast med det, der efter yderligere 10 år, blev til …hvis behov?
Godt hjulpet af et par manuskriptkonsulenter skrev jeg bogen igennem en del gange og strammede op, indtil jeg kom i balance med manuskriptet.
Når angsten for tasterne blev for stor, søgte jeg ud på de stier, der har gjort: ‘Naturen til min kirke’ og på et tidspunkt vendte bøtten, jeg skrev fordi jeg ikke kunne lade være. Mange års arbejde havde lært mig at erkende og bruge min kreativitet.
I efteråret 2019 tog jeg kontakt til Trykværket, som er et medudgiverforlag. Her blev jeg mødt med en både legende og professionel tilgang til projektet. Min bog blev født, og det er mit håb, at andre vil blive inspireret af de processer, jeg beskriver i … hvis behov?
Årene har lært mig, at: Alt, hvad der er sket, har været vævet ind i min skæbne, fordi det på allerbedste vis passede til mine udviklingsbehov.

SOULNESS
Forfatter
Inger E. Jeppsson

E-mail: inger@soulness.dkCopyright © 2019 Soulness.dk